субота, 31 березня 2018 р.

Платіжні термінали ПриватБанку зацікавили нотаріусів Полтавської області


Нещодавно в ОДА Полтавської області пройшло засідання колегії головного територіального управління юстиції у Полтавській області, де були підведені підсумки роботи нотаріату за минулий рік. На колегії були присутні й працівники ПриватБанку, які провели презентацію платіжних терміналів банку як головного інструменту безготівкових розрахунків.
 Найбільший державний банк України ПриватБанк та Міністерство юстиції мають однакові цілі щодо обслуговування громадян: швидкість обслуговування, контроль та прозорість фінансовіх послуг, також максимальна зручність оплати послуг для клієнта. Тому встановлення платіжних терміналів ПриватБанку в нотаріальних конторах, РАГС, ДВС, міграційних службах та в інших установах – це запорука переходу до безготівкового розрахунку населення.
Переваги сервісів для безготівкових розрахунків:
  • зарахування     платежів клієнтів на рахунок – на     наступний робочий день.
  •  адаптоване     призначення платежу – за видами послуг.
  • отримання     виписки на адресу електронної пошти     зі зручною для клієнта періодичністю:     щотижня, щомісячно.
 «Безготівкові розрахунки надійно увійшли в життя кожного з нас. Так, протягом 2017 року тільки у Полтавській області клієнти ПриватБанку оплатили через POS-термінали товарів і послуг майже на 5 мільярдів гривень, – говорить заступник директора Полтавського ГРУ ПриватБанку по роботі з торговими підприємствами, керівник напрямку «Еквайринг» Владислав Мельниченко. – Платіжні термінали ПриватБанку викликали неабиякий інтерес у нотаріусів області. Ми маємо вже досить багато заявок на встановлення платіжних терміналів. Тому що оплата послуг платіжними картками – це економія часу як нотаріуса, так і клієнта».
 Еквайринг від ПриватБанку дає підприємству низку приємних бонусів – вдається відчутно скоротити витрати на інкасацію чи здавання виручки, збільшити швидкість обслуговування клієнтів, використовуючи безконтактну технологію PayPass, а також збільшити свій прибуток та товарообіг. POS-термінал – це ще й безкоштовні виписки в електронному вигляді, послуга поповнення телефону для клієнтів, обслуговування обладнання, рекламні матеріали для брендування торгових точок. Еквайринг відкриває можливість до підключення ряду програм ПриватБанку, що зроблять торгову точку ще більш привабливою для покупців – «Бонус Плюс», «Миттєва розстрочка» та сервіс безвідсоткової розстрочки «Оплата частинами». Персонал торгової точки може пройти безкоштовне online-навчання, у результаті якого зможе правильно проводити операції зі всіма видами карт. Підключитися до еквайрингу ПриватБанку можна будь-яким зручним способом: на сайті банку, у «Приват24 для бізнесу» (меню «Послуги» > «Еквайринг» > «Заявка на підключення») або у найближчому відділенні.

Немає коментарів:

Дописати коментар