субота, 31 березня 2018 р.

На Полтавщині відновлено програму ПриватБанку “Теплі кредити” для ОСББ”

ПриватБанк відновив “тепле” кредитування для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК). Як повідомили в прес-офісі ПриватБанку у Полтавській області, протягом найближчих двох тижнів відновлюється кредитування населення в рамках державної програми енергоефективності та втричі збільшується фінансова підтримка державою для ОСББ і ЖБК порівняно з минулим роком.
 “  У рамках державної програми енергоефективності “Теплі кредити” ОСББ зможуть отримати кредит у ПриватБанку до 2 мільйонів гривень, строк погашення пільгових позик - 7 років, перші 3 місяці - погашаються тільки відсотки, з найнижчою серед банків ставкою - до 18 % річних, - говорить керівник напрямку з активних операцій МСБ Наталія Сакало. - Щоб отримати “Теплий кредит” ОСББ необхідна згода не менше 2/3 співвласників будинку, підкріплена протоколом”.
        Суть програми полягає в тому, що держава надає громадянам гарантію відшкодування частини коштів, витрачених на утеплення будинку або квартири. Цього року уряд спрямував 400 млн грн на виконання програми енергоефективності, з яких 190 млн грн – для ОСББ.
 ОСББ зможе за допомогою ПриватБанку отримати компенсацію частини кредиту від держави – до 40% вартості (за наявності одержувачів субсидій – до 70%), а також одержати додаткову компенсацію за обласними і місцевими програмами. Участь одразу в трьох програмах значно здешевлює кредит.
У рамках програми ОСББ будуть доступні кредити до 2 млн грн, а строк погашення пільгових позик - до 5 років.
 Сьогодні на Полтавщині працює 93 відділення ПиватБанку, де можна  проконсультуватись та отримати більш детальну інформацію щодо програми “Теплі кредити”.

Немає коментарів:

Дописати коментар