субота, 31 березня 2018 р.

1 000 000 на будь - які цілі можуть отримати полтавці у ПриватБанку


ПриватБанк розширив кредитну лінію. З березня 2018 року ПриватБанк запустив новий продукт “Кредит під заставу нерухомості”. Кредити стали невід'ємною частиною життя серед населення нашої країни, адже це - популярний, а найчастіше і єдиний спосіб вирішення фінансових проблем. Життя непередбачуване, тому за складних умов може знадобитися споживчий кредит на велику суму. Тепер полтавці, яким потрібна велика сума грошей одразу: на ремонт, навчання, відпочинок та інші потреби, можуть скористатися можливістю отримати кредит під заставу власної нерухомості. Банк пропонує готівку в кредит як під заставу квартир, так і приватних будинків, домоволодінь.
 “Сума, на яку може розраховувати клієнт ПриватБанку, оформивши нову послугу,  становить до 50% вартості нерухомості згідно з оцінкою СОД. Мінімальна сума - 100 тисяч гривень, максимальна - 1 млн гривень, - говорить Роман Савченко, керівник напрямку “Споживче кредитування” Полтавського ГРУ ПриватБанку. - Ставка за кредитом становить від 20,9% річних, термін - до 5 років.”
Клієнт не сплачує жодних прихованих комісій і платежів. Додатково він оплачує лише 0,5% від вартості нерухомості за страхування іпотеки і 0,5% від суми кредиту за особисте страхування та оплачує нотаріальне оформлення угоди.
Подати заявку на програму “Кредит під заставу нерухомості” можна самостійно на сайті privatbank.ua. Співробітник банку обов’язково зв'яжеться з клієнтом та допоможе заповнити заявку на отримання рішення по кредиту.
 Слід також відзначити, що банк гарантує повний юридичний супровід угоди і дотримання всіх законів України під час її укладення

Немає коментарів:

Дописати коментар