субота, 31 березня 2018 р.

Повага та комфорт - кременчуцьким пенсіонерам пенсійні карточки банкіри приносять додому


Пенсійний вік - це час відпочинку й можливість займатися улюбленими справами, ще один цікавий, вільний життєвий етап кожної людини. ПриватБанк завжди приділяв особливу увагу обслуговуванню пенсіонерів. Безкоштовний випуск та обслуговування пенсійних карт, оплата комунальних послуг, доставка пенсійних карт додому – в разі, коли літні люди не в змозі прийти до банку. Неодноразово саме для пенсіонерів у ПриватБанку проходили цікаві акції: “Відпочинок без турбот”, “Творіть із задоволенням”, “Друга пенсія” та інші.
 “З виходом на пенсію життя не закінчується, - говорить Надія Петренко, пенсіонер, клієнт банку. - Я отримую свою пенсію в ПриватБанку. Це мені порадила моя подруга, яка вже багато  років користується послугами саме цієї фінансової установи. Адже банкомати та термінали самообслуговування буквально на кожному кроці, відділення  ПриватБанку є у всіх населених пунктах області. Я часто виїжджаю з міста, і для мене немає ніяких проблем і в цьому разі. Питання, де зняти гроші з картки, не стоїть. У відділеннях працюють дуже уважні працівники, завжди радять, як краще здійснити ту чи іншу банківську операцію.”
 ПриватБанк безкоштовно випускає та обслуговує пенсійні картки, що дозволяють їх власникам отримувати і витрачати пенсію в зручний час, не чекаючи своєї черги в касі відділення. Знімати готівку з картки можна в будь-якому з банкоматів ПриватБанку, так і в банкоматах інших банків України без комісій. Здійснювати платежі: оплату комунальних послуг, поповнення кредитних карт, переказ коштів з картки на картку можна в кожному з терміналів самообслуговування. А головне, пенсіонери мають можливість примножувати свої кошти - на залишок грошових коштів на карті нараховується 7% річних.
Витрачати пенсію пенсіонери так само можуть з вигодою. Для цього треба розплачуватися за покупки карткою, а не готівкою. У багатьох магазинах і аптеках діє програма «Бонус Плюс», яка у разі оплати пенсійними картами дозволяє отримувати бонуси від 1 до 20% за кожну покупку. А це реальні гроші, за які можна придбати товари.
На сьогоднішній день пенсію отримують більше 73 тисяч жителів Кременчука . Майже 40 тисяч кременчужан перевагу віддали ПриватБанку.
До їхніх послуг у Кременчуці працює 25  відділень, 78 банкоматів, 137 терміналів самообслуговування.

Немає коментарів:

Дописати коментар