субота, 31 березня 2018 р.

ПриватБанк пригощає кременчуцьких школярів


Прес-офіс ПриватБанку в Полтавській області нагадує, що школи Кременчука поступово переходять на сучасні технології в шкільних їдальнях і буфетах, зокрема - на нову систему оплати обідів за допомогою ПриватБанківських пластикових карток, а саме Картки Юніора.
Так, наприкінці 2017 року  POS-термінал ПриватБанку для оплати харчування був встановлений у Ліцеї інформаційних технологій №30 м. Кременчука. Це сподобалося школярам.  Але на цьому приємні нововведення не закінчилися. З 25.02.2018 р. - по 25.05.2018 р. ПриватБанк проводить для учнів Ліцею інформаційних технологій №30 м. Кременчука акцію. Кожна десята покупка у шкільному буфеті буде здійснена за рахунок ПриватБанку.
 “Діти з радістю сприйняли новину про те, що тепер вони можуть розраховуватись за свої обіди, та різноманітні смаколики у шкільному буфеті банківською карткою, - говорить працівник буфету Марія Петренко. - Тому що наші діти - це найпрогресивніша верства населення. Різноманітні гаджети, комп’ютерні ігри, Інтернет - роблять своє діло. І потім їм завжди все цікаво і просто хочеться стати скоріше дорослими. А тут такий привід - “пластиковий гаманець”. Коли ми розпочали ще й акцію у шкільному буфеті, то  це викликало неабиякий інтерес. Черга у буфеті зросла! Діти задоволені, працівники їдальні - також”.
 “Я дуже задоволена тим, що мій син розраховується у шкільному буфеті банківською карткою, - говорить Тетяна Власенко. - Також  школярі застраховані від таких неприємних інцидентів, як втрата готівки або крадіжка грошей. І я завжди знаю, обідала моя дитина, чи ні.  Бо мені на телефон приходить SMS-повідомлення про суму покупки й торгову точку, де вона здійснена. Також це привчає мого сина розраховувати свої гроші, економити, не витрачати їх на різний непотріб”.
 Безкоштовну Картку ЮНІОРА для дитини завжди можна замовити на сайті.
Якщо школу, де навчаються ваші діти, не підключено до програми «Картка для харчування» від ЮніорБанку, ви можете підняти це питання на батьківських зборах, описавши переваги, які отримає школа.
 Окрім можливості здійснювати платежі за допомогою пластику, разом з Карткою Юніора діти отримують й інші переваги: для них безкоштовним є навчання у Бізнес-Школі від ЮніорБанку, проводяться екскурсії до відділень ПриватБанку, вони беруть участь у  бізнес-квестах та інших цікавих заходах.

1 коментар:

  1. Привіт, нам зараз потрібні 3 донори нирок для трансплантації нирок в MAYO CLINIC, FLORIDA, США та кожному донорові нирки, будуть компенсовані загальною сумою 550 000,00 доларів США.
    можливість сплати цих грошей будь-якому донору нирок гарантується на 100%.
    зв'яжіться з нами сьогодні для отримання додаткової інформації.
    Ми дбаємо про вашу безпеку
    email: mayoclinic.transplant@gmail.com

    www.mayoclinic.org

    ВідповістиВидалити