субота, 31 березня 2018 р.

Оновлене відділення ПриватБанку “Центральний офіс” чекає на своїх клієнтів


Відділення ПриватБанку “Центральний офіс, що у місті Полтава по вул.Соборності, 70а  працює з 01.12.2005 року. Нещодавно на відділенні був проведений капітальний ремонт і повне перепланування. Банкіри пропонують клієнтам найтехнологічніше обслуговування в найсучаснішому приміщенні з open-space – відкритою архітектурою та без кабінетної системи.
 Загальна площа  приміщення 370 кв.метрів, на відділенні працює 19 співробітників. Для зручності клієнтів та уникнення черг встановлено 7 терміналів самообслуговування, поштомат та 4 банкомати.
 Відділення змінило формат обслуговування – на відвідувачів чекає приміщення європейського зразку, з відкритою архітектурою та без кабінетної системи. Виділені зони самообслуговування позбавляють відвідувачів від черг і стомлюючого очікування. Тепер клієнти ПриватБанку можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку стали універсальними фахівцями, готовими оформити будь-яку банківську послугу. Такий підхід суттєво економить час і виключає створення черг.
До послуг клієнтів – зручна зона касового обслуговування, де здійснюються операції як у гривні,  так і в іноземних валютах.
 “Вкотре ми підкреслюємо, що цінуємо кожного нашого клієнта, пропонуючи комфорт, найсучасніші послуги та покращений формат обслуговування, – говорить Олександр Цись, директор Полтавського  РУ ПриватБанку. – Переведення значної кількості банківських операцій у сферу самообслуговування дає змогу клієнтам не тільки вивільнити свій час, але й підштовхує до освоєння новітніх технології, які значно полегшують сучасне життя. Це надзвичайно зручний формат, який дозволяє клієнту бачити усі операції, які здійснює клієнт-менеджер, свій рахунок, рух власних коштів і т.д. Таким чином ми підводимо клієнта до необхідності навчання працювати з мобільними додатками, спочатку під наглядом працівника, а згодом – самостійно користуватися усіма перевагами самообслуговування”.
 “Наше відділення надає клієнтам широкий спектр банківських продуктів і послуг, – говорить керівник відділення “Центральний офіс” Людмила Головко. – Тут можна сплатити будь-який рахунок, відправити грошовий переказ або поповнити депозит. Своїм головним завданням фахівці вважають оперативне і точне задоволення потреб клієнта. Ми не поділяємо фахівців з професії, кожен з них – універсальний, може надати клієнту будь-яку банківську послугу за кілька хвилин”.
 Найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку йде в ногу з часом. Зараз тільки в Полтавській області працює  93 відділення ПриватБанку, що обслуговують клієнтів у всіх районах міста та області. До послуг клієнтів також 500 терміналів самообслуговування, та 353 банкомати.

Немає коментарів:

Дописати коментар